Om Guitar&DJ.dk

Jeg spiller musik som DJ og guitarist til fest fordi jeg elsker at skabe gode oplevelser

Jeg hedder Mikkel og jeg har spillet guitar og sunget siden jeg var 12-13 år. Jeg havde mit første spillejob som 15-årig og har siden spillet til et hav af fester og events med forskellige bands og siden 2008 som solist og DJ.

Jeg spiller som guitarist og DJ til:

Jeg elsker at være med til at skabe en god fest. At få folk til at stoppe op og lytte til noget velkendt. Noget der frembringer et smil og glade minder, som sætter gang i lysten til at synge og danse.

Og jeg elsker at stå sammen med arrangøren, brudeparret eller fødselaren sidst på aftenen og få at vide, at jeg har medvirket til at gøre deres fest vellykket!

Hvorfor Skal Du Booke Guitar&DJ.dk Til Festen?

Fordi jeg gør en positiv forskel for dig og dine gæster!

  • Levende musik skaber god stemning og gør dine gæster gladere
  • Dine gæster smiler mere og taler mere sammen
  • Mad og vin smager bedre til den rette stemningsmusik
  • Du giver dine gæster en god oplevelse, som de vil huske
  • Du slapper mere af i rollen som vært, når du ikke selv står med ansvaret for musik/underholdning.

DJ og guitarist til fest som pakkeløsning

Omkring 2008 begyndte jeg at spille akustiske jobs på cafeer og værtshuse. Jeg begyndte herefter at blive efterspurgt som guitarist til private fester som bryllupperjulefrokosterfirmafesterkonfirmationer og fødselsdage.

For at være endnu mere alsidig, begyndte jeg også at spille som DJ. Det var en ny måde at opleve og bruge musikken på. Jeg oplevede det som en stor fordel at jeg havde erfaring som musiker med hvad der virker på et dansegulv.

Konceptet gjorde, at jeg nu kunne levere musik til en hel fest på 7-8-9 timer uden at slide fingrene og stemmen helt op.

Læs nogle af mine gode anmeldelser her

Skal jeg spille til din fest?

error: Content is protected !!