fbpx

Guitarist til fest

Jo mere jeg som guitarist har spillet til fester, jo mere har jeg opdaget hvor fedt det er at give folk en god oplevelse.

Mere end baggrundsmusik

Som guitarist til fest spiller jeg til mange private arrangementer som f.eks. bryllupper, fødselsdage og konfirmationer. Her er min rolle som musiker under middagen primært at være det lydtapet, der skaber den gode stemning uden at være for dominerende.

Men der er mange andre lejligheder, hvor musikken kan have en mere fremtrædende rolle, f.eks.:

  • Byfester
  • Havefester
  • Receptioner
  • Foreningsfester
  • Open-by-night
  • En aften på den lokale
  • Find selv på flere (der er altid en anledning til at nyde god musik)

Det der driver mig

At være med til at skabe en fest. At få folk til at stoppe op og lytte til noget velkendt. Noget der frembringer et smil og glade minder, som sætter gang i lysten til at synge og danse.

Det er ikke nødvendigvis kun det at få et bifald efter en sang. Det er ligeså meget at få et smil, et anerkendende nik, en skål eller et ønske fra en gæst der vil høre om jeg kan spille et bestemt nummer.

At stå sammen med arrangøren, brudeparret eller fødselaren sidst på aftenen og få at vide, at jeg har medvirket til at gøre deres fest til en god fest! Det er det, der driver mig.

Man siger den korteste vej mellem to mennesker er et smil. Det smil opstår bare lettere når der bliver sat musik til.