fbpx

GUITARIST TIL FEST

Jeg spiller musik som DJ og guitarist til fest
fordi jeg elsker at skabe gode oplevelser

Hvorfor Skal Du Booke En Guitarist Til Festen?

Fordi det gør en positiv forskel for dig og dine gæster.

  • Levende musik skaber god stemning og gør dine gæster gladere
  • Dine gæster smiler mere og taler mere sammen
  • Mad og vin smager bedre til den rette stemningsmusik
  • Du giver dine gæster en god oplevelse, som de vil huske
  • Du slapper mere af i rollen som vært, når du ikke selv skal levere al underholdning 🙂

Om Guitar&DJ.dk

Jeg elsker at være medvirkende til at skabe en god fest. At få folk til at stoppe op og lytte til noget velkendt. Noget der frembringer et smil og glade minder, som sætter gang i lysten til at synge og danse.

Det er ikke kun det at få et bifald efter en sang, som driver mig. Det er også at få et smil, et anerkendende nik, en skål eller et musikønske fra en gæst.

Og ikke mindst at stå sammen med arrangøren, brudeparret eller fødselaren sidst på aftenen og få at vide, at jeg har medvirket til at gøre deres fest vellykket!

Klaver og kor: Niels Overgaard
Percussion og kor: Daniel Rasmussen
Vokal og guitar: Mikkel Juel Hansen

Fik foræret Elvis' guitar

Min interesse for musikken blev vakt da jeg var 8-10 år gammel og min farfar forærede mig en halvakustisk guitar, som han havde stående i sit snedkerværksted.

Min farfar havde fået guitaren af en mand, som påstod at den havde tilhørt selveste Elvis Presley! (som jeg kendte fra kassettebåndene hjemme på værelset).

Guitaren flyttede ind på mit værelse, og interessen for at lære at spille mere og mere. Jeg begyndte derfor til undervisning i klassisk guitar

Første elguitar og første band

I 8. klasse mødte jeg Daniel, som spillede trommer i et band. Han havde et øvelokale fyldt med elektriske guitarer og forstærkere. 

Vi begyndte at hænge ud sammen og jeg kom med som rytmeguitarist i “Acting Like Alex”, som bandet senere kom til at hedde. 

Jeg fik anskaffet mig en elguitar og en forstærker, og spillede mit første spillejob som 15-årig. Det blev herefter til en lang række af spillejobs til håndboldfester og fødselsdage i omgangskredsen.

Kender Du Det

Omkring år 2000 startede Daniel og jeg en trio sammen med Ricko, som vi kaldte “Kender Du Det” efter Søren Kragh-Jacobsens sang af samme navn.

Konceptet var at spille festmusik som gjorde folk glade, og som man kunne synge med på. Det blev hurtigt en succes. I starten af 00’erne kom vi i stald hos et bookingbureau som sendte os land og rige rundt på diskoteker og barer.

DJ og guitarist til fest som pakkeløsning

Omkring 2008 gik jeg “solo” og begyndte at spille akustiske jobs på cafeer og værtshuse. Jeg begyndte herefter at blive efterspurgt som guitarist til private fester som bryllupperjulefrokosterfirmafesterkonfirmationer og fødselsdage.

For at være endnu mere alsidig, begyndte jeg også at spille som DJ. Det var en ny måde at opleve og bruge musikken på. Jeg oplevede det som en stor fordel at jeg havde erfaring som musiker med hvad der virker på et dansegulv.

Konceptet gjorde, at jeg nu kunne levere musik til en hel fest på 7-8-9 timer uden at slide fingrene og stemmen helt op.

Klaver: Niels Overgaard
Percussion: Daniel Rasmussen
Vokal og guitar: Mikkel Juel Hansen

Lad Hjertet Tale

I starten af 2021 startede jeg sammen med Niels Overgaard duoen Lad Hjertet Tale. 

Vi spiller egne fortolkninger af sange fra Højskolesangbogen og mellem numrene fortæller vi om sangenes historiske, eksistentialistiske, åndelige og ikke mindst personlige betydning. 

Se mere om duoen på https://ladhjertettale.dk

Skal jeg spille til din fest?

error: Content is protected !!