Som bryllupsmusiker- og DJ sørger jeg for at musik og stemning matcher jeres drømme og ønsker til en perfekt bryllupsfest.

Under middagen

Musikken til jeres bryllup skal samle selskabet og understøtte den festlige stemning på tværs af generationer. Under middagen spiller jeg afstemt hyggemusik, der favner hele selskabet.

Se eventuelt denne liste med musikeksempler.

Musikken præcis så afstemt, at I og jeres gæster kan tale sammen uden at skulle hæve stemmen. Samtidig mærker I genkendelsens glæde når jeg spiller en sang I kender og som taler til jer.

Jeg danner mig også hurtigt et indtryk af hvilke typer sange, der er bedst respons på, og dermed hvilken retning festen tager rent musikalsk.

I løbet af bryllupsmiddagen kommer der måske taler, indslag og sange fra gæsterne uden jeres viden. Sange synges bedst med musikalsk ledsagelse, så jeg spiller naturligvis gerne til.

Efter desserten stiller jeg om til mit DJ-setup og er klar med brudevalsen inden midnat.

Brudevalsen

Brudevalsen er et kapitel for sig og der er rigtigt mange bud på gode alternativer. Den mest benyttede version er den herunder.

Brudevalsen af Tivolis Promenadeorkester

Hvis I ønsker en alternativ version, så finder jeg den gerne til jer.

Dansegulvet åbnes

Efter Brudevalsen er dansegulvet åbent og der vil være et slaraffenland af hits som kalder på danselystne fødder.

Som DJ tilpasser jeg mig 100 % til jeres musiksmag. Jeg gør brug af de erfaringer, jeg har gjort mig om selskabet i løbet af aftenen, og jeg tager gerne imod musikønsker.

Med et musikkatalog på mere 25 millioner sange og en stor passion for musik i alle genrer, er jeg godt rustet til at underholde som DJ til jeres bryllupsfest.

Bryllups-mix af GuitarogDJ.dk

Anbefalinger fra tidligere kunder

Fantastisk stemning!

Vi havde Mikkel til at spille til vores bryllup i Februar 2019, og det var fantastisk! Han lagde en fantastisk stemning under middagen, og gav den gas på podiet da dansegulvet blev åbnet. Vores gæster kunne nemt snakke sammen under middagen da lydniveauet var perfekt. Vi har anbefalet Mikkel til flere af vores venner 🙂

Lars Jørgensen

Tusind tak for musikken

Hej Mikkel 😊 
Vi siger tusind tak for musikken du var helt enestående 👏🏻 du sang og spillede godt 👍🏻 gæsterne var helt vilde med dig! Endnu engang så mange gange tak for god underholdning!

Anne Katrine og Jørgen

Hvad koster musik til bryllup?

Prisen på bryllupsmusik afhænger af hvor længe musikken spille, og hvilke specifikke ønsker i har.

Jeg vil gerne gøre det så gennemskueligt som muligt for jer, så jeg har sat nogle pakker sammen med de mest populære valgmuligheder.

Vi laver naturligvis en forventningsafstemning inden vi indgår en aftale.
Jeg kan levere musikalske pakkeløsninger som DJ og guitarist til bryllupper, firmafester, fødselsdage, konfirmationer og julefrokoster, så mulighederne er mange.

Min mest populære pakke til bryllupper er Guitarist & DJ i 7 timer. Men ikke to bryllupper er ens, så vi skal vi selvfølgelig have en snak om hvad I kunne tænke jer...