Guitarist til bryllup

Som guitarist & DJ til brylluppet skaber jeg
god stemning under middagen og på dansegulvet

Guitarist Til Bryllup

Når jeg spiller som guitarist til et bryllup, er det min opgave at skabe en hyggelig stemning, som understøtter selskabet på tværs af generationerne.

Derfor spiller jeg hyggemusik i et afdæmpet leje, så I og jeres gæster kan tale sammen uden at skulle hæve stemmen eller kæmpe med at høre hinanden.

Imens gør musikken i baggrunden at I af og til mærker genkendelsens glæde når jeg spiller en sang I kender og som betyder noget for jer.

Sange, indslag og taler

I løbet af bryllupsmiddagen kommer der måske taler, indslag og sange fra gæsterne. Hvis der er lejlighedssange, så spiller jeg naturligvis gerne for til dem.

Hvis nogen af gæsterne har brug for min hjælp i forbindelse med et indslag eller en tale, så hjælper jeg naturligvis gerne hvor jeg kan.

Under middagen danner jeg mig et indtryk af hvilke typer sange, der er bedst respons på, og hvilken retning festen tager musikalsk.

musik til bryllup - brudevalsen

Spiller du brudevalsen?

Ja, intet bryllup uden brudevals!
Den mest benyttede version er den klassiske udgave, som du kan høre herunder, spillet af Tivolis Promenadeorkester.

Hvis I ønsker en alternativ udgave af Brudevalsen, så hjælper jeg gerne med at finde den.

DJ til bryllup

Når Brudevalsen er danset, disker jeg op med et slaraffenland af hits som kalder på jeres danselystne fødder.

Som DJ tilpasser jeg mig til jeres musiksmag. Derfor bruger jeg de erfaringer, jeg har gjort mig om selskabet i løbet af aftenen, samt den dialog vi har haft forud for festen.

Med en stor passion for musik i de fleste genrer og et endnu større musikkatalog, er jeg godt rustet til at underholde som DJ til jeres bryllupsfest.

Som DJ sætter jeg gang i dansegulvet med den musik, der betyder mest for jer

musik til bryllup - brudepar

Hvad koster musik til bryllup?

Mine priser starter ved 4.100 kr. for 3 timers dinnermusik med guitar og sang, og kan udvides og kombineres med DJ og/eller band.

For at gøre det så gennemskueligt som muligt for jer, har jeg sammensat nogle pakker med de mest populære valgmuligheder.

Der er ikke to bryllupper der er ens, så jeg sammensætter gerne en unik løsning, der passer til jeres ønskebryllup.

Nogle af mine tidligere kunder, som har booket musik til bryllup hos mig, har været søde at give et par rosende ord med her på siden eller på trustpilot og eventzonen.

Anbefalinger

Hans Ole Andersen
Leverede en fest!
Read More
Mikkel spillede til vores bryllup 10-08-2019. Under middagen en hyggelig dæmpet musik sunget og spillet af ham selv. Efterfølgende var han DJ og leverede i den grad en fest.
Lars Jørgensen
Fantastisk stemning!
Read More
Vi havde Mikkel til at spille til vores bryllup i Februar 2019, og det var fantastisk! Han lagde en fantastisk stemning under middagen, og gav den gas på podiet da dansegulvet blev åbnet. Vores gæster kunne nemt snakke sammen under middagen da lydniveauet var perfekt. Vi har anbefalet Mikkel til flere af vores venner
Louise Ahle Frederiksen
Louise Ahle Frederiksen
Virkelig god feststemning
Read More
Mikkel var med til at gøre vores bryllupsfest lige præcis som vi ønskede den. Han skabte en hyggelig og uformel stemning under middagen og fulgte samtidig med da stemningen steg under middagen;-) Efter brudevalsen sørgede han som DJ for en virkelig god feststemning og der blev danset på livet løs i flere timer. Mikkel kan klart anbefales.
Previous
Next

Skal jeg spille til jeres bryllup?

error: Content is protected !!