fbpx

Musik Til Firmafest

God musik sætter stemningen og danner rammen
for nogle hyggelige timer sammen med kollegaerne.

Band til firmafest

Musik til firmafest skaber god stemning. Uanset om I er et mindre håndværkerfirma eller en større produktionsvirksomhed, er musik genialt til at bryde isen, når I mødes med kollegaerne under uformelle rammer.

Om det er sommerfesten, julefrokosten eller afslutningen på en dag med teambuilding, bliver festen kun bedre af at I tilsætter noget god musik.

Mit forslag er at I overvejer at booke Kender Du Det 🙂

Guitarist til firmafest

Som guitarist skaber jeg en hyggelig og afslappet atmosfære med akustisk guitar og sang. Jeg kan ”skrue op og ned” for intensiteten afhængig af situationen. Mens I spiser og snakker ved bordene, skal musikken typisk være lidt mere afdæmpet og danne et behageligt lydtapet.

Som aftenen skrider frem, er det måske passende med mere genkendelige sange, som I kan for at synge med på. Det vil typisk være sange af Kim Larsen, Sebastian, Anne Linnet osv., som er på repertoiret. Jeg kan tilrettelægge kun at spille engelsksprogede sange, hvis I er flere nationaliteter i firmaet.

Jeg har spillet til et julearrangement ude i en skov, og jeg har spillet Langebro til en firmaudflugt, mens vi sejlede under Langebro. Kort sagt er en musik til firmafest en meget fleksibel løsning, der er nem at tilpasse i mange situationer.

DJ til firmafest

Som DJ til en firmafest er det vigtigt for mig at alle får en god oplevelse af musikken.

De fleste virksomheder har en bred personalesammensætning og dermed en variereret musiksmag. Derfor skal der være noget for alle.

Derfor lægger jeg mig op af de ”sikre musikgenrer” som f.eks. Motown og dansk 80’er og 90’er, men det sker selvfølgelig i samarbejde med jer.

Skal jeg spille til jeres firmafest?

error: Content is protected !!