fbpx

Priser

Hvad koster musik til festen?
Her finder du priser på festmusik.

Guitarist

Musikalsk underholdning
med akustisk guitar og sang
4.100 kr Inklusiv transport
 • 3 timers musik
 • Dinner/underholdningsmusik
 • Akkompagnement til festsange
 • Tilkøb af ekstra tid er mulig

Guitarist & DJ

Pakkeløsning med guitarist
under middagen og DJ til dans
8.900 kr Inklusiv transport
 • 7 timers musik
 • Dinnermusik med guitarist
 • Akkompagnement til festsange
 • DJ med dansemusik & lys
 • Tilkøb af ekstra tid er mulig
Populær

Guitarist & DJ

Pakkeløsning med guitarist
under middagen og DJ til dans
11.900 kr Inklusiv transport
 • 9 timers musik
 • Dinnermusik med guitarist
 • Akkompagnement til festsange
 • DJ med dansemusik & lys

Musik til ethvert budget

Som jeg nævner flere steder på mit website, så afhænger prisen på festmusik af flere ting. Jeg har ovenover skitseret nogle pakkeløsninger, som gerne skulle gøre det nemt at vælge musik til festen uanset budget.

Jeg ser mig selv som en medspiller i forhold til at få festen til at lykkes, og er derfor fleksibel i forhold til at sammensætte et program, der passer til netop din fest. 

Skriv meget gerne til mig og lad os finde en god løsning så din næste fest bliver en succes!

FAQ om festmusik

Mit setup fylder ca. 3 x 3 meter og jeg bruger ca. 45 minutter på at stille op. Jeg planlægger ud fra at være klar til at spille når I går til bords.

Jeg bruger ikke mere strøm end hvad en almindelig stikkontakt kan levere.

guitarist til bryllup opstilling af setup

Nej, som udgangspunkt spiller jeg stille og rolig baggrundsmusik under middagen fordi det er min fornemmelse at de fleste af mine kunder foretrækker det sådan. Sådan ville jeg også selv foretrække det.

Tjek gerne min YouTube-kanal, hvor der ligger masser af eksempler på sange, jeg spiller under en bryllupsmiddag (og til mange andre anledninger).

Ja! Det kan nogen gange være svært at få sat alle de rigtige ord på sine følelser i en tale. Og her kan en sang være et genialt supplement.

Jeg bliver tit brugt som “indslag” i forbindelse med brudens eller gommens tale og jeg har selvfølgelig et par forslag til gode kærlighedssange, som jeg har på repertoiret:

Der er også mulighed for at jeg afspiller en sang fra DJ-pulten, og her er der frit valg på alle hylder. Det kræver blot at sangen er udgivet og at jeg får besked et par dage før så jeg kan nå at købe og downloade den.

Ja, jeg gør altid hvad jeg kan for at opfylde musikønsker. 
Når jeg spiller som DJ til et bryllup, har jeg mulighed for at opfylde de fleste musikønsker.

Det bedste resultat opnås hvis jeg får en liste med 10-15 sange fra jer, som i gerne vil danse til.  På den måde får jeg en god ide om jeres smag, men har stadigvæk mulighed for at tilpasse programmet efter stemningen uden at være helt låst af en playliste.

Jeg gør mit bedste for at stille alle tilfreds, men forbeholder mig retten til at sortere lidt i eventuelle musikønsker fra gæsterne på dagen. Mit mål er at skabe den bedst mulige fest for jer og alle jeres gæster på tværs af generationer.

Er der musikønsker som jeg skal spille guitar og synge til, kan det kræve lidt mere forberedelse. Men med et repertoire på over 800 numre er der gode muligheder for at jeg også kan opfylde et ønske her

Ja, vi kan sagtens aftale ekstra DJ-tid på dagen.

Jeg oplyser en pris for ekstra timer i kontrakten, og så aftaler vi forløbet i fællesskab som aftenen skrider frem.

Jeg beder dog om at vi aftaler eventuel ekstra spilletid senest 30 min før aftalt sluttidspunkt. Dette for at jeg ikke “brænder alt fyrværkeriet af” og så skal holde energien gående med kort varsel 🙂

Når vi indgår en aftale, får I naturligvis en skriftlig bekræftelse på det, vi har aftalt. Det er jeres og min sikkerhed for at der er klare retningslinjer, og at der ikke opstår nogen overraskelser undervejs.

Som med alle festtyper, er konfirmationer forskellige. Så kontakt mig gerne og lad os få en snak om mulighederne til jeres fest!

Skal jeg spille til jeres fest?

error: Content is protected !!