Konfirmanden skal naturligvis have den bedste fest, og jeg skaber de musikalske rammer for at det bliver en hyggelig og mindeværdig dag for jer!

Jeg kan levere musikalske pakkeløsninger som DJ og guitarist til bryllupper, firmafester, fødselsdage, konfirmationer og julefrokoster, men også som duo og trio.

Jeg er festmusiker i både klassisk og moderne forstand.
Under middagen spiller jeg akustisk guitar og synger til. Det hele er 100 % live og uden nogen former for rytmeboks og kunstigt orgel-trut!
Er der lejlighedssange, så akkompagnerer jeg naturligvis til dem.

Det hele foregår i et niveau så i kan tale ubesværet sammen ved bordene og nyde hinandens selskab, men samtidig så i kan nyde musikken og maden.

Efter middagen spiller jeg gerne som DJ hvor jeg sammensætter en perlerække af dansevenlige hits som med garanti vil give jer en uimodståelig trang til at indtage dansegulvet.

Jeg tager udgangspunkt i jeres og konfirmandens musikønsker og sørger samtidig for at spille noget for alle i selskabet.

Det siger kunderne…

Dygtig

Næste gang jeg skal holde et arrangement, ville jeg booke Mikkel igen. Feedback fra gæster var at han er en rigtig dygtig musiker.

Karina Hermansen

Kun positive tilbagemeldinger

Mikkel spillede til vores søns konfirmation og han synger rigtig godt – under middagen spillede han guitar og sang så alle kunne snakke sammen samtidig med at de nød musikken. Efter middagen blev der sat super god musik på anlægget. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster så vi kan varmt anbefale Mikkel til jeres næste fest.

Rikke Clausen Uhrenholt

Når i laver en aftale med mig, så får i naturligvis en skriftlig kontrakt på det, vi har aftalt. Det er både jeres og min sikkerhed for at der er 100% klare retningslinjer for alt hvad der angår musik til festen og at der ikke opstår nogen overraskelser undervejs.