Som guitarist til konfirmation skaber jeg musikalske rammer for en hyggelig og mindeværdig fest for konfirmanden og alle jeres gæster.

En guitarist til konfirmation giver god stemning

Når jeg spiller som guitarist til konfirmation, skaber jeg en behagelig atmosfære ved at spille et varieret repertoire af kendte sange. Jeg spiller akustisk guitar i et tilpas afdæmpet lydniveau, så alle kan tale sammen imens de nyder musikken.

Repertoiret spænder fra Højskolesangbogen over f.eks. Kim Larsen, Anne Linnet og Sebastian, og til nyere sange fra radioen. Tjek gerne min YouTube-kanal hvor der ligger mange videoer med eksempler på den musik, jeg spiller til som guitarist til konfirmation.

guitarist til konfirmation - guitarogdj.dk

Spiller du fanfarer og “sejle-op-ad-åen” hele tiden?

Nej, det gør jeg ikke. Det er min overbevisning, at festen fungerer bedst, når musikken under maden er tilpasset og i et behageligt lydniveau, så folk kan tale sammen ved bordene.

Hvis gæsterne i løbet af festen får lyst til at synge med ved bordene, så griber jeg gerne stemningen, og hvis der skulle komme medbragte lejlighedssange, spiller jeg selvfølgelig til.

Helaftensløsning med DJ til konfirmationen

Nogle konfirmationsfester falder naturligt over i en mere løssluppen stemning efter middagen. Derfor er det oplagt at booke en musikalsk helaftensløsning, hvor jeg spiller som DJ efter middagen.

Jeg tager udgangspunkt i jeres og konfirmandens musikønsker og sammensætter et godt mix af gode, dansevenlige hits, som vil give jer en uimodståelig trang til at indtage dansegulvet.

Nedenstående er et eksempel på 90’er hits (mange konfirmander vil nok opfatte det som antikt), som ofte kan sætte gang i dansegulvet. Det kan også være så mange andre ting – helt efter jeres ønsker!

90’er Eurodance Mix

Hvor meget plads skal du bruge til højtalere, DJ-pult osv?

Mit ideelle setup fylder ca. 3 x 3 meter, men hvis pladsen er trang, finder vi ud af det alligevel. Jeg bruger i øvrigt ca. ½ time på at stille op, og er selvfølgelig klar når I går til bords.

Må man komme med musikønsker?

Ja, gerne! Når jeg spiller som DJ har jeg mulighed for at opfylde de fleste musikønsker.

Hvis ønskerne går på mit virke som guitarist, kan der være brug for lidt mere forberedelsestid, så sig gerne til i god tid inden festen, hvis der en speciel sang, I gerne vil have jeg fremfører.

Kan du købes til en ekstra time på dagen?

Ja, det kan vi sagtens finde ud af. Vi taler sammen som aftenen skrider frem og finder i fællesskab ud af hvad der passer bedst til jeres fest.

Anbefalinger fra tidligere kunder:

Hvad koster en guitarist til konfirmation?

Prisen varierer naturligvis efter varighed og eventuelle særlige ønsker.
Men for at gøre det overskueligt, har jeg sammensat nogle pakkeløsninger, som gerne skulle give et godt overblik:

Guitarist til konfirmation, 3 timer

f.eks. under spisningen
3.800,-

Guitarist og DJ til konfirmation, 7 timer

Helaftensløsning
7.800,-

Prisen er inklusive udstyr, opstilling og transport, så bliver ikke lagt yderligere udgifter på.

Når vi indgår en aftale, får I naturligvis en skriftlig bekræftelse på det, vi har aftalt. Det er jeres og min sikkerhed for at der er klare retningslinjer, og at der ikke opstår nogen overraskelser undervejs.

Som med alle festtyper, er konfirmationer forskellige. Så kontakt mig gerne og lad os få en snak om mulighederne til jeres fest!