Guitarist til konfirmation

Som guitarist og DJ til konfirmation skaber jeg rammerne
for en hyggelig fest for konfirmanden og alle gæster

Guitarist til konfirmation

Når jeg spiller som guitarist til konfirmation, skaber jeg en behagelig atmosfære ved at spille et varieret repertoire af kendte sange. Jeg spiller akustisk guitar i et tilpas afdæmpet lydniveau, så alle kan tale sammen imens de nyder musikken.

Repertoiret spænder fra Højskolesangbogen over f.eks. Kim Larsen, Anne Linnet og Sebastian, og til nyere sange fra radioen.

Tjek gerne min YouTube-kanal hvor der ligger mange videoer med eksempler på den musik, jeg spiller til som guitarist til konfirmation.

Spiller du fanfarer og “sejle-op-ad-åen” hele tiden?

Nej, det gør jeg ikke. Det er min overbevisning, at festen fungerer bedst, når musikken under maden er tilpasset og i et behageligt lydniveau, så folk kan tale sammen ved bordene.

Hvis gæsterne i løbet af festen får lyst til at synge med ved bordene, så griber jeg gerne stemningen, og hvis der skulle komme medbragte lejlighedssange, spiller jeg selvfølgelig til.

DJ til konfirmation

Nogle konfirmationsfester falder naturligt over i en mere løssluppen stemning efter middagen. Derfor er det oplagt at booke en musikalsk helaftensløsning, hvor jeg spiller som DJ efter middagen.

Jeg tager udgangspunkt i jeres og konfirmandens musikønsker og sammensætter et godt mix af gode, dansevenlige hits, som vil give jer en uimodståelig trang til at indtage dansegulvet.

Nedenstående er et eksempel på 90’er hits (mange konfirmander vil nok opfatte det som antikt), som ofte kan sætte gang i dansegulvet. Det kan også være så mange andre ting – helt efter jeres ønsker!

Reviews

Her er hvad andre, der har booket musik til konfirmation ved mig, har sagt enten her på siden eller på trustpilot og eventzonen.

Rikke Clausen
Kun positive tilbagemeldinger
Read More
Mikkel spillede til vores søns konfirmation og han synger rigtig godt - under middagen spillede han guitar og sang så alle kunne snakke sammen samtidig med at de nød musikken. Efter middagen blev der sat super god musik på anlægget. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster så vi kan varmt anbefale Mikkel til jeres næste fest.
Karina Hermansen
Dygtig
Read More
Næste gang jeg skal holde et arrangement, ville jeg booke Mikkel igen. Feedback fra gæster var at han er en rigtig dygtig musiker.
Rikke Uhrenholt
Perfekt
Read More
Mikkel kan varmt anbefales. Han er virkelig dygtig, synger rigtig godt og er god til at spille afdæmpet musik, der passer under middagen - så man kan snakke og samtidig nyde musikken. Efterfølgende spillede han musik som alle kunne lide.
Previous
Next

Skal jeg spille til jeres fest?

error: Content is protected !!