Musik Til Julefrokost

Skab ægte julestemning med hyggelig livemusik
under middagen og DJ når I er klar til dansegulvet

Livemusik skaber stemning

Det er de senere år blevet mere og mere populært med en DJ til julefrokosten, og det giver god mening. En DJ til julefrokost giver nemlig en god alsidighed i musikken, så der er noget for alle i selskabet.

I kan også vælge at kombinere en DJ til julefrokost med livemusik. Jeg kan underholde med guitaren under middagen eller som indslag undervejs i festen.

Ikke to julefrokoster er ens, og derfor har jeg specialiseret mig i at ”læse” selskabet og spille den musik, som lige præcis giver det lille ekstra skub i retning af en vellykket og mindeværdig fest.

Guitarist & DJ til julefrokost

Med mig som jeres julefrokost-DJ, så får I selvfølgelig alle de klassiske julehits som Jul Det’ Cool, Last Christmas og The Støvledance. I får også en god portion af de største dansehits fra 1950’erne og frem til i dag.

Hvis I ønsker andre indslag under julefrokosten som f.eks. stand-up, taler eller lignende, er jeg gerne behjælpelig med at sørge for lyd og lys til dette. 

Andre siger

Her er hvad andre, der har booket mig til at levere musik til julefrokost har sagt her på siden eller på trustpilot og eventzonen.

Heidi Ebbesen
Super stemning til julefrokosten!
Read More
Super musik, fik lavet super stemning. Dansegulv fyldt hele tiden. Fint toneleje under maden, ikke for højt, og god musik til maden.

Skal jeg spille til jeres fest?

error: Content is protected !!