fbpx

Musik Til Julefrokost

Skab ægte julestemning med hyggelig livemusik
under middagen og DJ når I er klar til dansegulvet

Guitarist til julefrokost

Musik hører sig til ved enhver god fest – ikke mindst til julefrokosten. Du vil sætte pris på at nyde silden og snapsen mens du får en god snak med sidemanden/damen og dem der er omkring dig.

Det er dog ikke kun snapsen, der får det hele til at glide lettere. Det er også tonerne af god stemningsmusik fra guitaren i baggrunden. Tonerne fra en akustisk guitar, som er det perfekte instrument til at sætte stemningen og skabe en behagelig atmosfære under julefrokosten.

DJ til julefrokost

Det er de senere år blevet mere og mere populært med en DJ til julefrokosten, og det giver god mening. En DJ til julefrokost giver nemlig en god alsidighed i musikken, så der er noget for alle i selskabet.

Med mig som jeres julefrokost-DJ, så får I selvfølgelig alle de klassiske julehits som Jul Det’ Cool, Last Christmas og The Støvledance. I får også en god portion af de største dansehits fra 1950’erne og frem til i dag.

Ikke to julefrokoster er ens, og derfor har jeg specialiseret mig i at ”læse” selskabet og spille den musik, som lige præcis giver det lille ekstra skub i retning af en vellykket og mindeværdig fest.

Band til julefrokost

Hvis der virkelig skal fyres op under kedlerne til julefrokosten, så er et band en rigtig god ide. Det skaber en helt fantastisk energi med livemusik. I Kender Du Det er vi kæmpe fans af at julehygge, og vi leverer gerne en helt fyldt gavesæk med klassiske julehits i rockede udgaver.

Vi har spillet til et hav af julefrokoster, firmafester og foreningsfester, så med os ved roret er festen i gode hænder. Vi sørger for professionelt lyd- og lysanlæg og vi hjælper gerne med at lave lyd til andre indslag, standup eller lignende.

Andre siger

Her er hvad andre, der har booket mig til at levere musik til julefrokost har sagt her på siden eller på trustpilot og eventzonen.

Heidi Ebbesen
Super stemning til julefrokosten!
Read More
Super musik, fik lavet super stemning. Dansegulv fyldt hele tiden. Fint toneleje under maden, ikke for højt, og god musik til maden.

Hvad koster musik til julefrokosten?

Priserne starter ved 3.600 kr. for en guitarist i 3 timer – enten under spisningen eller som indslag undervejs. 

Du kan se eksempler på nogle af mine populære pakkeløsninger her, og du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om mulighederne for at sammensætte en unik løsning til jeres julefrokost.

Skal jeg spille til jeres julefrokost?

error: Content is protected !!