fbpx

Musik til fest

Fester er meget mere end de gængse festtyper
uanset anledningen er musik en del af en god fest

Guitarist til fest

Som guitarist spiller jeg til mange private arrangementer som f.eks. bryllupperfødselsdage og konfirmationer.

Her er min rolle som musiker under middagen primært at være det lydtapet, der skaber den gode stemning uden at være for dominerende. 

Men der er mange andre lejligheder, hvor musikken kan have en mere fremtrædende rolle, f.eks byfester, havefester, receptioner, foreningsfester, open-by-night og mange andre anledninger.

DJ til fest

En dygtig DJ og et passende lysshow er garant for en god fest. Det at en DJ tilrettelægger og afvikler musikken giver en ekstra dimension i forhold til f.eks. at have en playliste til at køre i baggrunden. 

Som DJ kan jeg spille alt slags musik, og det behøver ikke nødvendigvis at være hverken højt, larmende eller maskinelt. Jeg tilpasser musikken til dem, jeg spiller for.

Så jeg spiller ligeså gerne dansktop, kitsch eller 50-er musik, som jeg spiller 80’er, 90’er, house eller EDM. 

Det siger kunderne

Nogle tidligere kunder, som har booket musik til festen hos mig/os, har efterladt en anmeldelse på trustpilot og eventzonen eller her på siden. 

Det er en kæmpe hjælp, så mange tak 🙂 

Maj-Britt Petersen
Gæsterne var vilde med ham
Read More
Vi havde fornøjelsen af, at Mikkel spillede til vores kobberbryllup den 5/8-2017. Og hvilken fornøjelse. Gæsterne var vilde med ham og roste ham til skyerne. Guitar musik under maden var så dejlig behagelig at alle kunne snakke sammen. Og så kunne vi gå amok bagefter. Så kan kun give ham de varmeste anbefalinger herfra.
Eva Sørensen
Dejlig oplevelse
Read More
Rigtig god musik, især under middagen 🙂
Gitte Abildgaard
Fantastisk aften!
Read More
Tak for en FANTASTISK aften. Det var suverænt. Vi havde valgt Halloween tema til vores sølvbryllupsfest, og Mikkel havde bare tjek på lige at give det sidste med uhygge og røg ved ankomst. Fantastisk musik og sang under middagen, og et dejlig bredt musikvalg under dansen. Vi bruger meget gerne Mikkel igen og kan varmt anbefale Mikkel til din næste fest.
Susanne og Palle Stampe
Stor ros til Mikkel
Read More
Det har været en dejlig oplevelse at have Mikkel til at spille til vores sølvbryllup. Mikkel var der i god tid og havde alt klar da gæsterne kom. Musikken under maden var rigtig dejlig og tilpasset det vi godt kan lide. Uden at være højere end vi kunne tale sammen ved bordene. Der var noget for alle og gæsterne roste hans spil og sang. Da der blev spillet op til dans fandt Mikkel igen det musik der faldt i vores smag og fik folk på danse gulvet. Tak for en skøn aften hvor alt forløb helt perfekt.
Previous
Next

Skal jeg spille til jeres fest?

error: Content is protected !!