Guitarist til fødselsdag

Som guitarist & DJ til fødselsdag skaber jeg rammerne
for en fest, du og dine gæster vil nyde fra start til slut

Guitarist til fødselsdag

Når jeg spiller musik til en fødselsdag vil jeg gerne levere underholdning, som alle gæsterne kan nyde uden at nogen sidder og krummer tæer i skoene. 

Derfor spiller jeg et repertoire af afdæmpede sange på akustisk guitar, som passer godt som underlægningsmusik under middagen.

Jeg spiller ikke skålsange i tide og utide uden opfordring, og jeg spiller ikke marchmusik når der bæres mad eller festsange ind.

Musikken følger festen

Jeg spiller selvfølgelig gerne syng-med-sange og lignende når stemningen er til det, men det er ofte svært at spå om på forhånd. Det er noget jeg fornemmer når festen er i gang og i takt med at humøret stiger. 

“Jamen er DJ-musik ikke sådan noget højt noget med en masse bas der larmer?”

Nej, det behøver det ikke at være.

Når jeg spiller som DJ, så spiller jeg for jer og så er det jeres ønsker og musiksmag, der er i højsædet.

musik til julefrokost - dj pult

DJ til fødselsdag

Musikken til en 80-års fødselsdag er i sagens natur ikke den samme som til en 30-års fødselsdag. 

Det vigtigste for mig når jeg er DJ er, at i har det sjovt og nyder musikken. Så betyder det ikke så meget om jeg spiller pop, rock, dansktop, country eller elektronisk musik.

Det skal passe til selskabet, og mit held er at jeg kan lide stort set alt musik, så det bliver aldrig kedeligt for mig at være DJ.

Hvad koster musik til fødselsdagen?

Mine priser starter ved 3.600 kr for 3 timers guitar underholdning/dinnermusik. Det kan kombineres med DJ, og du kan se flere priseksempler og pakker her.

Udtalelser

Her er hvad nogle af de kunder, som har booket musik til fødselsdag hos mig, har sagt efterfølgende. Anmeldelserne er givet enten her på siden eller på trustpilot og eventzonen.

Mange tak for jeres udtalelser, de er en stor hjælp!

Tora Christophersen
Tora Christophersen
Tusind tak for god underholdning!
Read More
Kære Mikkel Tusind tak for underholdning i lørdags. Flere af gæsterne fortalte mig, at de synes, du var fantastisk og spurgte til, hvor jeg kendte dig fra. Synes jeg ville videregive roserne.
Hanne Hviid
Hanne Hviid
5 stjerner!
Read More
Jeg giver hermed Mikkel 5 stjerner. Mikkel spillede rigtigt under middagen, man kunne sidde og tale sammen,til dans kunne man selv være med til at ønske de numre vi gerne ville høre. Mine gæster har også kun gode ord til og om Mikkel 😉
Anne Reinert
Anne Reinert
Mikkel = super musiker og DJ!
Read More
Når man vælger en musiker, som man hverken kender eller har hørt om, løber man en risiko.... Men Mikkel var risikoen værd. Meget dygtig og professionel optræden, så jeg vil anbefale ham til alle !!! Perfekt musik under maden. Og som DJ senere på aftenen. Tusind tak for en super aften på min 40-års fødselsdag !!!
Previous
Next

Skal jeg spille til din fødselsdag?

error: Content is protected !!