Guitar&DJ.dk

Som guitarist & DJ til fødselsdag skaber jeg rammerne for en fest, du og dine gæster vil nyde fra start til slut

Når jeg spiller musik til en fødselsdag vil jeg gerne levere underholdning, som alle gæsterne kan nyde uden at nogen sidder og krummer tæer i skoene. 

Derfor spiller jeg et repertoire af afdæmpede sange på akustisk guitar, som passer godt som underlægningsmusik under middagen.

Jeg spiller ikke skålsange i tide og utide uden opfordring, og jeg spiller ikke marchmusik når der bæres mad eller festsange ind.

Musikken følger festen

Jeg spiller selvfølgelig gerne syng-med-sange og lignende når stemningen er til det, men det er ofte svært at spå om på forhånd. Det er noget jeg fornemmer når festen er i gang og i takt med at humøret stiger. 

“Jamen er DJ-musik ikke sådan noget højt noget med en masse bas der larmer?”

Nej, det behøver det ikke at være.

Når jeg spiller som DJ, så spiller jeg for jer og så er det jeres ønsker og musiksmag, der er i højsædet.

DJ til fødselsdag

Musikken til en 80-års fødselsdag er i sagens natur ikke den samme som til en 30-års fødselsdag. 

Det vigtigste for mig når jeg er DJ er, at i har det sjovt og nyder musikken. Så betyder det ikke så meget om jeg spiller pop, rock, dansktop, country eller elektronisk musik.

Det skal passe til selskabet, og mit held er at jeg kan lide stort set alt musik, så det bliver aldrig kedeligt for mig at være DJ.

Hvad koster musik til fødselsdagen?

Mine priser starter ved 4.500 kr for 3 timers guitar underholdning/dinnermusik. Det kan kombineres med DJ, og du kan se flere priseksempler og pakker her.

Skal jeg spille til din fødselsdag?

error: Content is protected !!