fbpx

Musik til fødselsdag

Som guitarist & DJ til fødselsdag skaber jeg rammerne
for en fest, du og dine gæster vil nyde fra start til slut

Guitarist til fødselsdag

Når jeg spiller musik til en fødselsdag vil jeg gerne levere underholdning, som alle gæsterne kan nyde uden at nogen sidder og krummer tæer i skoene. 

Derfor spiller jeg et repertoire af afdæmpede sange på akustisk guitar, som passer godt som underlægningsmusik under middagen.

Jeg spiller ikke skålsange i tide og utide uden opfordring, og jeg spiller ikke marchmusik når der bæres mad eller festsange ind.

Musikken følger festen

Jeg spiller selvfølgelig gerne syng-med-sange og lignende når stemningen er til det, men det er ofte svært at spå om på forhånd.

Det er noget jeg fornemmer når festen er i gang og i takt med at humøret stiger. 

musik til julefrokost - dj pult

DJ til fødselsdag

“Jamen er DJ-musik ikke sådan noget højt noget med en masse bas der larmer?”

Nej det behøver det ikke at være. Når jeg spiller som DJ, så spiller jeg for jer og så er det jeres ønsker og musiksmag, der er i højsædet.

Musikken til en 80-års fødselsdag er i sagens natur ikke den samme som til en 30-års fødselsdag. 

Det vigtigste for mig når jeg er DJ er, at i har det sjovt og nyder musikken. Så betyder det ikke så meget om jeg spiller pop, rock, dansktop, country eller elektronisk musik.

Det skal passe til selskabet, og mit held er at jeg kan lide stort set alt musik, så det bliver aldrig kedeligt for mig at være DJ.

Band til fødselsdag

Et godt band er et rigtigt effektivt middel til at sætte gang i festen. Det trækker mange ud på dansegulvet og skaber helt naturligt en mere løssluppen stemning. 

Kender Du Det’s repertoire består af festlige og folkelige nedslag i dansk og udenlandsk musik gennem tiderne. Et helt perfekt indslag til en rund fødselsdag, der skal fejres med maner.

Hvad koster musik til fødselsdagen?

Mine priser starter ved 3.600 kr for 3 timers guitar underholdning/dinnermusik. Det kan kombineres/udvides med band eller DJ, og du kan se flere priseksempler og pakker her.

Udtalelser

Her er hvad nogle af de kunder, som har booket musik til fødselsdag hos mig, har sagt efterfølgende. Anmeldelserne er givet enten her på siden eller på trustpilot og eventzonen.

Mange tak for jeres udtalelser, de er en stor hjælp!

Tora Christophersen
Tora Christophersen
Tusind tak for god underholdning!
Read More
Kære Mikkel Tusind tak for underholdning i lørdags. Flere af gæsterne fortalte mig, at de synes, du var fantastisk og spurgte til, hvor jeg kendte dig fra. Synes jeg ville videregive roserne.
Dorthe Kristensen
Fantastisk aften
Read More
Mikkel kom i god tid, og var godt forberedt. Spillede og sang fantastisk under maden, og lidt mere til, inden han gik over til DJ. Vil varmt anbefale ham.
Søren Pedersen
Super guitarspil!
Read More
En helt igennem perfekt musikoplevelse.
Hanne Hviid
Hanne Hviid
5 stjerner!
Read More
Jeg giver hermed Mikkel 5 stjerner. Mikkel spillede rigtigt under middagen, man kunne sidde og tale sammen,til dans kunne man selv være med til at ønske de numre vi gerne ville høre. Mine gæster har også kun gode ord til og om Mikkel 😉
Lena W.
God musik - præcis efter mine ønsker
Read More
Musikvalg som faldt i min og gæsternes smag. Dejlig lydstyrke,så vi også havde mulighed for at tale sammen.
Anne Reinert
Anne Reinert
Mikkel = super musiker og DJ!
Read More
Når man vælger en musiker, som man hverken kender eller har hørt om, løber man en risiko.... Men Mikkel var risikoen værd. Meget dygtig og professionel optræden, så jeg vil anbefale ham til alle !!! Perfekt musik under maden. Og som DJ senere på aftenen. Tusind tak for en super aften på min 40-års fødselsdag !!!
Pernille Nielsen
Klart 5 stjerner
Read More
Mikkel gør det bare fantastisk godt med sin guitar og DJ-pult. Han er super god til at mærke stemningen. Han skal have stort ros og vi kan varmt anbefale ham.
Signe Damgaard
Signe Damgaard
100 % professionel
Read More
Jeg havde hyret Mikkel til at spille til min mormors 80 års fødseldag og var meget imponeret over hans engagement og fleksibilitiet i forbindelse med opgaven. Forud for festen var han meget behjælpelig med rådgivning og sangvalg, og under festen fik han både unge som gamle til at synge med på Kim Larsen, Poul Krebs og mange andre gode, danske sange. Han var 100% professionel og tilpassede både musik og lydniveau til lejligheden og i takt med at festen skred frem. Jeg vil helt klart anbefale ham næste gang der skal holdes stor fest i familien eller vennekredsen.
Jytte Jensen
God stemning!
Read More
Det var fint med guitarspil til maden. Det satte en god stemning. Musikken til dansen var god og afvekslende. Der var lidt for enhver. Mange af gæsterne sagde, det var rigtig god musik.
Previous
Next

Skal jeg spille til din fødselsdag?

error: Content is protected !!