Jeg hedder Mikkel og jeg er guitarist og DJ. Jeg har mere end 20 års erfaring med at levere god stemning og musik til bryllupper, julefrokoster, firmafester og andre festlige lejligheder.

Om mig

Jeg har altid elsket musik og da jeg i konfirmationsalderen begyndte at blive sikker nok på guitaren til at kunne spille foran andre, opdagede jeg at det skaber en forbindelse med lytteren/tilhøreren og den udøvende musiker.

Man siger den korteste vej mellem to mennesker er et smil, og det smil opstår bare lettere når der bliver sat musik på.

For snart 10 år siden begyndte jeg at spille alene med akustisk guitar på lokale cafeer og værtshuse. Det blev startskuddet til at jeg begyndte at spille som guitarist til bryllupper, julefrokoster, firmafester, konfirmationer og fødselsdage i hele landet.

Musik til hele festen

Jeg fandt hurtigt ud af, at mange fester kalder på musik i mere end blot de gængse 3 x 45 minutter. Derfor begyndte jeg at spille som DJ. På den måde kunne jeg nu levere musik til en hel fest på 6-7 eller flere timer.

Jeg oplever det som en stor fordel, at jeg som DJ har erfaring fra mit virke som musiker, med hvad der virker på et dansegulv – og omvendt!

Levende musik har helt klart sine styrker i at det leverer en umiddelbar og nærværende stemning. Nogen gange er det bare fedt med den variation, som et sceneskift mellem levende musik og en DJ giver.

Jo mere jeg har spillet for folk, jo mere har jeg opdaget hvor fedt det er at give folk en god oplevelse.

Det er ikke nødvendigvis kun det at få et bifald, men ligeså meget at få et smil, et anerkendende nik, en skål eller et ønske fra en gæst der vil høre om jeg kan spille et bestemt nummer. Det at stå sammen med arrangøren, brudeparret eller fødselaren sidst på aftenen og få at vide, at jeg har medvirket til at gøre deres fest til en god fest!

At være med til at skabe en fest, at få folk til at stoppe op og lytte til noget velkendt.
Noget der frembringer et smil og glade minder, som sætter gang i lysten til at synge og danse – det er det, der driver mig.