Guitarist Til Bryllup i Odense

Emilie og Magnus skulle holde bryllupsfest på Odd Fellow Palæet i Odense og valgte GuitarogDJ.dk til at levere musikken.

Festmusik bookes i god tid

Særligt musik til bryllupper bliver booket i god tid. Det typiske er mellem 6 måneder og 1 år før festen, hvis man vil være sikker på at booke den musiker, man gerne vil have.

Emilie og Magnus var ude i god til allerede i starten af januar, da de sendte mig en forespørgsel. De havde set nogle af mine videoer på Facebook, og musikken faldt i deres smag.

Vi skrev frem og tilbage på mail og fik afklaret forventningerne.
Det var et blandet selskab med gæster fra 18 til 90 år, så musikken skulle favne så bredt så muligt og med fut i dansegulvet.

Vi fik indgået en aftale, og som aftalt var jeg klar til at spille på dagen, da selskabet gik til bords kl. 18. Jeg lagde stille og roligt ud med nogle afdæmpede sange på guitaren, som for eksempel:

  • Du Er – News
  • Stand By Me – Ben E. King
  • To Som Elsker Hinanden – Kim Larsen
  • Rude – Magic
  • Love Is All Around – Wet Wet Wet
  • Og selvfølgelig mange flere…

Brudevals & DJ

Jeg akkompagnerede til et par lejlighedssange undervejs og da middagen var overstået, gjorde jeg klar til at spille som DJ.

Brudevalsen blev klaret inden midnat og herefter kunne festen for alvor gå igang. Jeg fik lige skudt et kort videoklip hvor der danses til en god gang 90’er musik.

Alt i alt en rigtig god fest og jeg fik efterfølgende en rigtig flot anmeldelse fra Emilie og Magnus. Tak for den!

Vi havde glæden af Mikkel til vores bryllup lørdag den 29. April 2017 og vi er ovenud tilfredse! Og vi har fået utrolig meget ros for musikken af alle gæster! Mikkel er super dygtig til at mærke stemningen i festen og gæsterne! Vi er 100% tilfredse og giver vores største anbefaling herfra! Mange tak for at skabe fantastisk stemning og ømme danse-fødder dagen efter!

Emilie Albjerg